PAMUK PRENSES OLARAK 5 YAŞA MERHABA

Bazen ben bile unutuyorum blogu. Tembellikten mi yoksa fazla koşturmacadan mı bilmem. Ama blogun sebebi mucizesi Suedam sayesinde en kötü senede bir post ile buralarda oluyorum.

18.03.2017 ve biriciğimiz kıymetlimiz 5 yaşına merhaba dedi.



İlk yaşından itibaren her doğum gününde kendini konseptler hazırlıklar içinde bulan halası tabi ki bu senede çalışmalarını yaptı ve sürpriz bir doğum günü partisine imza attı. İddialı mı oldu bu cümle acaba... Olsun olsun senede bir şımarmaktan kimseye zarar gelmez bence:)

Sizlere de fikir olsun bakalım neler yapmışız. Cadı olmadan yedi cüceler olmadan ve parlak kırmızı elmalarımız olmadan pamuk prenses olmaz tabi:)









Geleneksel doğum günü mesajımı da buraya bırakayım :)

Varlığı mutluluk sebebi, evimizin bir tanesi, kıymetlisi komik küçük insan
hep gül, ağlamakta var hayatta haklısın ama senin gözyaşların mutluluktan aksın sadece, güzel insan ol ve güzel insanlarla kesişsin yolun doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı yıllarda her yeni yaşını bugünkü heyecanımızla kutlayalım inşallah:)
Bu arada sen bu prenses beyaz atlı prens masallarına da çok ehemmiyet verme, gözünü açmak için bir prens bekleme, dimdik ol, kendine güven, başarmanın hazzını yaşa ömrün boyunca...

Yorumlar